Wrap armbanden

Deze wraps zijn de toppertjes van ConzJewels!

Je kunt er alle kanten mee op; stoer, kleurrijk of elegant, net wat je wilt!

Zit je maat er niet bij? Mail even, dan maak ik er eentje speciaal voor jou!

 

 


 

 

 

 

       

AW 1361  Driedubbele wrap in paars, brons en turkoois

 

Mooie subtiele wrap in een prachtige combinatie van brons en paarse rocailles met hier en daar een beetje licht turkoois van facet geslepen tjechisch kristal.

 

De wrap is geregen op naturel rundleerd en heeft 3 knoopsgaten. De fraaie knoop is bronskleurig met een steentje er in. Voor een pols vanaf 16.5 cm.

                                                            verkocht

 

       

AW 1360  Driedubbele wrap in mix kleuren

 

Het zachte turkoois in deze sprookjesachtige wrap steekt mooi af bij het brons en kobaltblauw. Een tikkie rood maakt deze wrap nog vrolijker. Een zomerse wrap voor liefhebbers van de kleuren van de indianen!

 

De wrap is geregen op donkerbruin rundleer en heeft 3 knoopsgaten. De prachtige knoop is goudkleurig met een steente erin. Past om een pols vanaf 16.5 cm.

                                                                        € 36.50

 

       

AW 1359  Driedubbele wrap met granaatjes

 

De gladde kraaltjes van granaat hebben die mooie diepe kleur van rode wijn. Ze zijn hier gecombineerd met kristalletjes in een iets lichtere kleur en steken mooi af bij de metalen kralen. Bijzondere wrap!

 

De wrap is geregen op donkerbruin rundleer en heeft 3 knoopsgaten. De knoop is zilverkleurig en mooi bewerkt. Voor een pols vanaf 16.5 cm

                                                                         € 37.50

 

       

AW 1358  Driedubbele wrap met turkoois

 

Heerlijke wrap met turkoois kralen. De tjechische kristalletjes in 2 kleuren bruin geven net een klein glimmertje. Stoer hoor!

 

De wrap is geregen op donkerbruin rundleer en heeft 3 knoopsgaten. De knoop is zilverkleurig en mooi bewerkt. Voor een pols vanaf 16.5 cm

                                                                         € 36.50

 

       

AW 1356  Dubbele wrap met hematiet

 

Het ontwerp van deze heerlijke wrap is rustig gehouden om de kristallen alle ruimte te geven om te glimmen. En dat doen ze! De kleur is heel licht grijs. De buisjes hematiet steken hier mooi bij af, samen met de staafjes metaal. De fonkelende knoop zet de puntjes op de i !

 

De wrap is geregen op zacht grijs rundleer en heeft 2 knoopsgaten. De knoop is ingelegd met helder kristal. Voor een pols vanaf 16.5 cm.

                                                                     € 26.50

       

AW 1355  Dubbele wrap met donkerblauw goudsteen

 

De donkerblauwe ronde facet geslepen kralen van goudsteen hebben die kenmerkende spikkeltjes en zijn afgewisseld met kobaltkleurige tegeltjes met een speels vlekken-patroontje. De zilverkleurige buisjes gaan mooi mee in dit strakke ontwerp. Met recht een blue beauty!

 

De wrap is geregen op donkerblauw rundleer en heeft 3 knoopsgaten. De knoop is zilverkleurig. Voor een pols vanaf 16 cm.

                                                                    € 26.50

 

       

AW 1354  Dubbele wrap in zwart zilver

 

Heerlijke wrap in zwart die altijd kan. Met genoeg bling door de facetgeslepen kristallen en een tikje zilver is dit een rustig ontwerp dat toch genoeg opvalt!

 

De wrap is geregen op zwart rundleer en heeft 3 knoopsgaten. De knoop is zilverkleurig. Voor een pols vanaf 16 cm.

                                                                        € 24.50

 

       

AW 1353  Dubbele wrap in bruin groen

 

Een mooie ingetogen wrap in fraaie kleuren groen met bruin. De kristallen zijn lindegroen met een bronskleurige coating en steken door hun glans mooi af. Een rustig ontwerp maar zeer geraffineerd!

 

De wrap is geregen op donkerbruin rundleer en heeft 3 knoopsgaten. De knoop is oud-brons kleurig. Voor een pols vanaf 16 cm.

                                                                        € 24.50

 

       

AW 1352  Dubbele wrap donkerblauw met rose

 

De kleine staafjes tussen de donkerblauwe kristallen hebben een blauw-grijze glans. Samen met de rocailles in oud-rose een fraaie combinatie!

 

De wrap is geregen op donkerblauw rundleer en heeft 3 knoopsgaten. De knoop is zilverkleurig met een koperen gloed, heel mooi! Voor een polsmaat vanaf 16 cm.

                                                                     € 24.50

 

       

AW 1351  Dubbele wrap wit met zilver

 

Stijlvolle wrap in wit. De kleine tegeltjes hebben een zilverkleurige topcoating en glanzen mooi. Hier en daar een kristalletje met AB coating voor een tikje bling. Het zwarte leer steekt prachtig af. Deze wrap kan altijd!

 

De wrap is geregen op zwart rundleer en heeft 3 knoopsgaten. De knoop is zilverkleurig. Geschikt voor een pols vanaf 16 cm.

                                                                     € 24.50

 

       

AW 1350  Dubbele wrap in zwart en rose

 

Heel fijntjes is deze cominatie van zwarte kristal rondellen met ronde tjechisch facet kraaltjes in een warme koraal rose kleur. De rocailles in metalic licht rose geven een bescheiden glimmertje. Heel vrouwelijk!

 

De wrap is geregen op zwart rundleer en heeft 3 knoopsgaten. De knoop  is oud-zilver kleurig. Voor een pols vanaf 16 cm.

                                                                    € 24.50

 

       

AW 1349  Dubbele wrap oranje-bruin

 

Voor de liefhebbers van bling is deze wrap een must! De kristal rondellen zijn facet geslepen en geven door de AB coating lekker veel glim. Hierdoor varieert de kleur van cognac tot zalmoranje. De bronskleurige rocailles en goudplate ronde kraaltjes geven wat rust.

 

De wrap is geregen op naturel rundleer en heeft 3 knoopsgaten. De knoop is goudkleurig. Voor een pols vanaf 16 cm.

                                                                 € 24.50

 

       

AW 1348  Dubbele wrap blauw met ster

 

De donkerblauwe rondellen zijn facetgeslepen en vormen een fraaie combinatie met de lichtblauwe rocailles. De sterretjes geven een speels effect. Super bij jeans!

 

De wrap is geregen op donkerblauw rundleer en heeft 2 knoopsgaten. De knoop is zilverkleurig en mooi bewerkt. Voor een pols vanaf 16 cm.

                                                                   € 24.50

       

AW 1347  Driedubbele wrap in zwart met sterretjes

 

Van zwart krijg je nooit genoeg. Hier zijn de facet kralen niet alleen zwart maar de bovenste rij heeft een hematiet-glans. Hier en daar een metalen sterretje voor een tikje bling. Mooi!

 

Geregen op zwart rundleer. De wrap heeft 3 knoopsgaten en een eenvoudige zilverkleurige knoop. Geschikt voor een pols vanaf 17 cm.

                                                                     € 34.50

 

       

AW 1346  Driedubbele wrap met turkoois en metaal

 

Wat een beauty in turkoois! Door de rustige afwisseling met metaal en het zwarte leer heeft deze wrap een meer winterse uitstraling maar kan natuurlijk in elk seizoen! Toppertje!

 

Geregen op zwart rundleer. De wrap heeft 3 knoopsgaten en een hele mooie knoop in zilverkleur. Geschikt voor een pols vanaf 17 cm.

                                                                         € 37.50

 

       

AW 1345  Dubbele wrap in beige/bruin

 

Dit is zo'n lekkere wrap die bij heel veel kleding past. Neutraal maar zeker niet saai! De mat bruine kralen zijn tjeschisch facet maar lijken wel op tijgeroog!

 

Geregen op naturel rundleer. De wrap heeft 3 knoopsgaten en een mooi bewerkte oudkoperkleurige knoop. Geschikt voor een pols vanaf 16 cm.

                                                                      € 24.50

 

       

AW 1344  Driedubbele wrap met impressie jaspis

 

Warme wrap in najaarskleuren. De impressie jaspis laat een hele mooie schakering zien van bruintinten met een vleugje blauw. De tjechische facet kralen aan weerszijden zijn diep kaneelkleurig, in twee tinten.

 

Geregen op roodbruin rundleer. De wrap heeft 3 knoopsgaten en een koperkleurige knoop. Geschikt voor een pols vanaf 17 cm.

                                                                    € 34.50

 

       

AW 1343  Drie dubbele wrap in zwart met metaal

 

Superwrap in zwarte tjechtische facet kralen van verschillende afmetingen. Voor een mooie balans zorgen de metalen blokjes. Heerlijk voor najaar/winter want past eigenlijk overal bij...

 

Geregen op zwart rundleer. De wrap heeft twee knoopsgaten en een hele mooie bewerkte knoop in oudzilver kleur. Geschikt voor een pols vanaf 17 cm.

                                                                     € 34.50

 

       

AW 1342  Drie dubbele wrap zwart groen met metaal

 

Stoere wrap in diep emerald groen met zwart en lichtgrijs van tjechisch facet. De metalen blokjes brengen evenwicht tussen al die glimmers!

 

Geregen op zwart rundleer. De wrap heeft 3 knoopsgaten en een mooi bewerkte knoop in mat messing met zilverkleur. geschikt voor een pols vanaf 17 cm.

                                                                       € 34.50

       

AW 1341  Enkele wrap zachtgroen

 

Simpel maar o zo mooi, deze wat bredere wrap met tegeltjes in lindegroen met bronzen vlekjes. De kleine koperkleurige kraaltjes passen er perfect bij.

 

Geregen op naturel leer. De wrap heeft 2 knoopsgaten en een goud kleurige knoop. Voor een pols vanaf 17.5 cm.

                                                         € 17.50

 

 

       

AW 1339  Enkele wrap wit- zalm

 

Leuke combinatie van grijs leer met de wit en zalm/champagne kleurige tegeltjes. Afgewerkt met een fraaie bloemknoop.

 

Geregen op grijs rundleer. De wrap heeft 2 knoopsgaten en een mooie zilverkleurige bloemknoop. Voor een pols vanaf 18 cm.

                                                              € 17.50

 

       

AW 1338  Dubbele wrap in bruintinten

 

Een wrap in bescheiden kleuren brons en champagne. Toch heel mooi met de kristallen met blauwe gloed ertussen. Past overal bij!

 

Geregen op naturel leer. De wrap heeft 2 knoopsgaten en een oud-zilverkleurige knoop. Voor een pols vanaf 17 cm.

                                                     € 24.50

       

AW 1337  Enkele wrap met motief en turkoois

 

Mooie blauw en zilvertinten zijn altijd goed. Afgewerkt met echte turkoois kralen.

 

Geregen op naturel leer. De knoop is mooi bewerkt in zilverkleur en de wrap heeft 2 knoopsgaten. Voor een pols vanaf 18 cm.

                                                       € 17.50

 

       

AW 1336  Enkele wrap met motief in rose

 

Wat een snoesje. Rose met bronskleurige tegeltjes en het motief in rose en bruin maken deze wrap toch niet al te zoet....

 

Geregen op naturel leer. De wrap heeft een oud-zilver kleurige knoop en 2 knoopsgaten. Voor een pols vanaf 18 cm.

                                                             € 17.50

 

       

AW 1335  Enkele wrap met motief in zwart groen

 

Een wrap voor stoere vrouwen of mannen! 

 

De wrap is geregen op zwart rundleer en heeft een zilverkleurige bewerkte knoop en 2 knoopsgaten. Voor een pols van 17.5 tot 20 cm.

                                                                 € 17.50

 

       

AW 1334  Enkele wrap in zeeblauw

 

Super wrap in wat breder model. De prachtige zeeblauwe tegeltjes steken mooi af tegen het witte leer.

 

Geregen op wit rundleer. De wrap heeft  2 knoopsgaten en een oud-zilverkleurige knoop. Voor een pols van 17-18.5 cm.

                                                                   € 17.50

 

       

AW 1333  Dubbele wrap wit met bruin

 

Hele mooie dubbele wrap in parelwitte tegeltjes met cognacbruin kristal.

 

Geregen op naturel leer. De wrap heeft 2 knoopsgaten en een goudkleurige knoop. Voor een pols van 16 tot 17.5 cm.

                                                                 € 24.50

       

AW 1332  Dubbele wrap blauw/groen.

 

Heerlijke frisse zomerwrap in blauw, emerald en zilver. Hier word je vrolijk van!

 

Geregen op naturel leer. De wrap heeft 2 knoopsgaten en past een pols vanf 17 cm. De knoop is mooi gedetailleerd in zilverkleur.

                                                                  € 24.50

 

       

AW 1331  Enkele wrap in rose.

 

Door de gebruikte techniek is dit een wat bredere wrap. Genoeg om enkel te dragen, maar combineren kan natuurlijk altijd!  De tegeltjes zijn zacht rose met een vleugje brons, heel mooi!

 

Geregen op naturel leer. De wrap heeft 2 knoopsgaten en past een pols vanaf 17.5 cm. De knoop is zilverkleurig.

                                                                verkocht

 

       

AW 1330  Enkele wrap met turkoois

 

Een zomerse wrap in wit met het stralende blauw van de turkooise kralen. Leuk om mee te combineren maar hij is al opvallend genoeg in zijn eentje!

 

Geregen op wit rundleer. De wrap heeft 2 knoopsgaten en past een pols vanaf 18 cm. De knoop is een hele leuk bloem in zilverkleur.

                                                                 € 17.50

 

       

AW 1329  3-dubbele wrap in pastel.

 

Een lieve wrap in zachte tinten rose,creme en linde-groen. Door de gedekte kleurtjes past deze wrap bij veel kleuren kleding!

 

Geregen op naturel leer. De wrap heeft 2 knoopsgaten en past een pols van 16 tot 18 cm. De knoop is zilverkleurig.

                                                                € 34.50

 

       

AW 1328   Enkele wrap met turkoois.

 

Jazeker, dit is turkoois! Een wat minder bekende soort, namelijk de afrikaanse turkoois. Niet minder mooi in heel zacht groen/blauw met een spoortje bruin. De stenen zijn facet geslepen. Prachtig!

 

Geregen op naturel leer. De wrap heeft 2 knoopsgaten en past een pols vanaf  17.5 cm. De knoop is oud-zilver kleurig.

                                                                    € 22.50

 

       

AW 1327  Dubbele wrap met zoetwater pareltjes.

 

Een beeldschone wrap met super glanzende zoetwaterpareltjes, sprankelend kristal met AB-glans en gouden accentjes.

 

Geregen op naturel leer. De wrap heeft 2 knoopsgaten en past een pols vanaf 17 cm. De knoop is goudkleurig.

                                                                     € 27.50

 

       

AW 1326  3-dubbele wrap in paars en groen

 

Wat een prachtige kleurencombinatie geeft deze vrij smalle wrap in paars met diverse groene tinten van emerald tot lime!  Opvallende maar toch sjieke wrap!

 

Geregen op naturel leer. De wrap heeft 3 knoopsgaten en past een pols vanaf  17 cm. De knoop is zilverkleurig.

                                                                       verkocht

 

       

AW 1325  3-dubbele wrap met turkoois en bloedkoraal

 

Bijzondere wrap in vrolijk blauw en rood. De meegeweven motiefjes in wit en bruin maken deze wrap wel heel speciaal.

 

Geregen op naturel leer. De wrap heeft maar liefst 3 knoopsgaten en past een pols vanaf 17 cm. De knoop is zilverkleurig en mooi bewerkt.

                                                                         € 37.50

 .

       

 

AW1302   3-dubbele rij wraparmband met tijgeroog.

 

Een hele mooie wrap met tijgeroog in twee maten. Grote ovalen kralen in de middelste rij geven samen met de rondellen aan weerszijden een schitterend effect. Een rijtje goudkleurige rocailles geven wat bling.

 

De armband heeft 2 knoopsgaten en past om een pols van 17-19 cm. De knoop is bronskleurig. Geregen op naturel leer.

                                                                       € 49.50

   

       

AW 1307  Dubbele wrap met jaspis.

  Prachtige wrap met poppy jaspis. Deze jaspis-soort heeft roest-roodbruine vlekken met hier en daar wat grijs. De toffee-kleurige tegeltjes van Miyuki kleuren er perfect bij en geven de wrap een hele warme uitstraling. Kleine goudkleurige rocailles zorgen voor een tikje bling. De kleur is zoals op deze foto.  

Deze wrap is geregen op naturel rundleer en heeft 2 knoopsgaten. De knoop is bronskleurig.    Geschikt voor een polsmaat van 17.5 cm tot 20 cm. Op de foto met mijn polsmaat van 17.5 hangt de wrap losjes.

                                                                         € 32.50

 

       

AW 1309  dubbele wrap met jade

 

De mooie zachtgroene jadekralen worden onderbroken door zilveren tegeltjes met afwisselend bronzen en paarse rocailles. Een heel verrassende combinatie!

 

De wrap is geregen op naturel rundleer en heeft 2 knoopsgaten. Geschikt voor een polsmaat van 17.5 tot 20 cm. De knoop is fraai bewerkt en zilverkleurig.

                                                                           € 31.50

 

       

AW 1310  3-dubbele wrap in pastel

 

Een plaatje voor de lente/zomer! Tegeltjes in matgoud, beige en rosegoud  zijn afgewisseld met bronzen, zacht witte en zilveren rocailles. Een hele mooie (en lieve) wrap! 

 

 

Deze wrap is geregen op naturel rundleer en heeft 2 knoopsgaten. Geschikt voor een polsmaat van 16 cm tot 19 cm. De knoop is bronskleurig.

                                                                          € 37.50

 

       

AW 1311  3-dubbele wrap in zwart en grijstinten

 

Super wrap in verlopende tinten zwart , zilver en wit. De zilveren tegeltjes geven de wrap veel bling en worden mooi gecombineerd met mat zwart en o.a. zachtgrijze rocailles. Stoer en sjiek!

 

De wrap is geregen op zwart leer. De knoop is in bloemvorm en zilverkleurig, heel leuk! De armband heeft 2 knoopsgaten en past een pols van 17.5 tot 20 cm.

                                                                         verkocht

 

 

 

 

       

AW 1315   3-dubbele wrap met turkoois

 

Wat een frisse zomerse wrap! Het blauw is van echte turkoois klalen en tjechisch facetkraaltjes in dezelfde kleur. Samen met wat lichtgroen en blauw/groen wordt het wat speelser. De gouden bollejtes zijn van designer kwaliteit goldplate metaal, net als het kleine bedeltje in bloemvorm.

 

De wrap is geregen op naturel leer en heeft twee knoopsgaten. De knoop is goudkleurig. De armband past een pols van 17 tot 20 cm.

                                                                          € 38.50

 

       

AW 1316  Enkele wrap met turkoois en chrysocolla.

 

Leuke wrap in zomerse blauwtinten van de turkoois en chrysocolla kralen. Door de contrasterende kleur van het draad krijgt deze wrap een stoer maar toch speels karakter.

 

De wrap is geregen op zwart rundleer en heeft 1 knoopsgat. De knoop is zilverkleurig. De armband past een pols van 18-20 cm.

                                                                      verkocht

 

       

AW 1317  Dubbele wrap met motief in wit en blauw.

 

Heel veel ieniemienie kleine witte rocailles zijn gecombineerd met prachtige ijsblauwe kristallen. Een tikje brons zorgt ervoor dat het blauw mooi uitkomt. Snoezige wrap!

 

De wrap is geregen op naturel rundleer en heeft 2 knoopsgaten. De knoop is oud-goud van kleur. Voor een polsmaat vanaf 19 cm.

                                                                      € 29.50

 

       

AW 1318  Drie dubbele wrap in turkoois en oranje

 

Een super wrap met een bijzonder motief. Met deze frisse zomerse wrap heb je echt iets opvallends om je pols!

 

Geregen op naturel rundleer.

De bloemknoop is mooi uitgesneden en zilver van kleur. De wrap heeft 2 knoopsgaten en past een pols vanaf 17.5 cm.

                                                                      € 37.50

 

       

AW 1319  Enkele wrap in zwart met turkoois.

 

De opvallende combinatie van zwarte tegeltjes met de echt turkooise kralen geven deze wrap iets sjieks. De kraal met bolletjes in het midden is verzilverd en maakt het af. .

 

Geregen op zwart rundleer. De wrap heeft 2 knoopsgaten en past een pols vanaf 17 cm. De knoop is zilverkleurig.

                                                                     € 19.50

 

       

AW 1321  Driedubbele wrap in turkoois en groen.

 

Wat een vrolijke wrap! Donker emerald kleurige kristallen passen prima bij het turkoois en appeltjes groen van de rocailles.

 

Geregen op naturel rundleer. De wrap heeft 2 knoopsgaten en de fraai bewerkte knoop is oud zilverkleurig. Voor een polsmaat vanf 17.5 cm.

                                                                  €  34.50

 

       

AW 1322  Dubbele wrap in zalm en ivoor.

 

Heel mooi zijn deze pastelkleuren van zalmkleurige rocailles met de ivoor gekleurde tegeltjes. De bijzondere knoop is zilverkleurig met een koperen glans.

 

Geregen op naturel rundleer. De wrap heeft 2 knoopsgaten en een hele mooie knoop. Voor een pols vanaf 17.5 cm.

                                                                      € 24.50

 

       

AW 1323  Enkele wrap met poppy jaspis.

 

Zeer fraaie wrap met schitterend getekende poppy jaspis kralen die ook nog eens facet zijn geslepen. Super!

 

Geregen op naturel rundleer. Deze wrap heeft 2 knoopsgaten en een zilverkleurige knoop. Voor een pols vanaf 17 cm.

                                                                        € 22.50

 

 

       

AW 1325   Dubbele wrap in ijsblauw en wit.

 

Altijd mooi is de combinatie van wit, (ijs)blauw en een tikje brons. Succes verzekerd ! De knoop is mooi bewerkt.

 

Geregen op naturel rundleer. De wrap heeft 2 knoopsgaten en een zilverkleurige knoop. Voor een pols vanaf 17.5 cm.

                                                                        € 24.50