Over CONZjewels.

 

Zo'n 15 jaar geleden ben ik begonnen met sieraden maken. Eerst heel basic, met kralen van glas en acryl en simpele ontwerpen. Door de jaren heen heb ik mijn technieken verbeterd en ontdekte ik ook hoeveel prachtige kralen er zijn van edelsteen. Er ging een wereld voor me open!

 

Nog steeds raak ik niet uitgekeken op deze wondertjes van Moeder Natuur, er is zoveel moois!  Dat edelstenen ook je leven positief kunnen beïnvloeden is iets waar ik inmiddels van overtuigd ben en heb ervaren. Maar je hoeft niet spiritueel te zijn om van edelstenen te houden gelukkig! Wanneer je kiest voor een sieraad omdat de kleur of vorm je aanspreekt, is dat meestal precies wat op dat moment ook bij je past!

 

Na jaren van sieraden maken en verkopen aan vrienden, familie en kennissen, was deze website eigenlijk een logisch gevolg. Hoogste tijd om alles op een rijtje te zetten (letterlijk) en de wijde wereld in te gaan.......! 

Ik hoop dat je plezier beleeft aan het rondneuzen op mijn website. Je bent ook altijd welkom (op afspraak) om te komen kijken. (zie onder het kopje "contact" )

Dus graag tot ziens!

 

Vriendelijke groet,

Conny Stelpstra