Colliers  lang

 

 

       

CL1301  Lang collier met howliet en bloedkoraal.

 

Lang collier in bohemian stijl. Blikvanger is de mooi bewerkte tibetaanse kraal die is ingelegd met turkoois en bloedkoraal. In het collier zijn verder bloedkoralen kraaltjes, turkoois kleurige bowliet en carneool verwerkt. Het collier is afgewerkt met rubber tube voor het stoere effect.

 

De kralenkapjes en het karabijnslotje zijn van sterling zilver. Het kwastje onderaan is van metaal gemaakt. De lengte van het collier  is 68 cm met een hanger van 12 cm, dus in totaal 80 cm.

                                                            verkocht

  

   

   

CL1302  Lang collier met jade en agaat.

 

Wat een bijzonder exemplaar, deze lange ketting met een tibetaanse kraal van jade ( 18 mm)  in de hoofdrol! Er zijn kralen van keramiek, bruine agaat en botswana kralen en rondelletjes in verwerkt. Door de neutrale kleuren past het bijna overal bij! Een plaatje!

 

Kralenkappen, kralen en kwastje zijn van metaal, net als de ketting die in het collier is verwerkt. Het haakslotje is van sterling zilver. Het collier meet 66 cm met een hanger van 12 cm, dus 78 cm in totaal.

                                                                          € 42.50

  

   

   

CL1303  Lang collier met amazoniet.

 

Een mooie grote facet geslepen ovale kraal van amazoniet (30x22 mm) is de focus in dit collier. Samen met twee zilveren kralen en amazoniet chips en kralen in diverse maten is dit alles met veel geduld op draad gezet. De kleur is zoals op deze foto. Een opvallende ketting die tijdloos en vrolijk is!

 

Dit collier heeft geen slotje. Door de lengte van 88 cm kan hj zo over het hoofd gedaan worden. Het gebruikte draad is ziverkleurig metaal dat niet verkleurd.

                                                            € 42.50