Armbanden 

Bij elke armband staat de polsmaat vermeld. Je polsmaat is de omtrek van je pols gemeten boven je knokkel. Meet de omtrek met een centimeter die niet strak maar wel aangesloten op die plaats om je pols ligt. Mijn polsmaat (op de foto) is 17.5 cm.

Grote kralen nemen bij een armband meer ruimte in dan kleine. In zo'n geval is de armband groter, maar nog wel afgestemd op de polsmaat die erbij staat!

Leuke armband gezien maar niet in jouw maat? Veel armbanden (maar niet allemaal) kunnen op maat worden gemaakt. Stuur dan even een maitje met het artikelnummer en je polsmaat, dan neem ik contact met je op!

 

 

 

       

AR1327  Armband met rookkwarts

 

Wat een snoesje, deze armband met buisjes van rookkwarts die wat onregelmatig van vorm en afmeting zijn maar toch een evenwichtig beeld geven. De tjechische kristalletjes geven met hun verschillende kleurtjes een vrolijke noot en een tikje bling.

 

De armband sluit met een magnetisch bolslotje van metaal. Overige onderdelen ook metaal. Voor een pols tot 18 cm.

                                                              € 24.50

   

   

AR1326   Armband met agaat en keramiek

 

Mooie volle armband met bruine agaatkralen. De turkoois gekleurde focus-kraal is van keramiek. Samen met de amazoniet rondelletjes in dezelfde kleur en wat zilverkleurige ringetjes  is dit een mooi strak geheel.

 

Schijfjes en magneetslotje zijn van metaal. Voor een pols tot 17.5 cm

                                                                  € 18.50

       

AR1325     Armbandje met lapis lazuli

 

De kleine blokjes lapis lazuli hebben een zeer goede diepblauwe kleur . Ze zijn zorgvuldig op metaaldraad gezet dat niet verkleurt.  Simpel en fijn armbandje dat toch zeker op zal vallen!

 

Draad en afwerking is van metaal.  Voor een pols van 16-17.5 cm.

                                                              verkocht                                 

 

       

AR1324     Armband met carneool

 

Mooie zware armband met carneool in verschillende tinten oranje. De bali zilveren kralen maken de armband wat speelser. Prachtig bij najaarstinten!

 

De grote balizilveren kralen en kralenkapjes zijn sterling zilver. De kleinere tussenkralen zijn van metaal. Het kapittelslotje is verzilverd. Geschikt voor een pols van 17.5 - 19 cm.

                                                                       € 32.50

 

       

AR1323    Armbandje met perzik kwarts

 

Lief en fijn armbandje met facet geslepen kwarts in perzikkleur. Zeker geen armbandje om te "stapelen" , maar draag hem alleen. Succes verzekerd!

 

De bolletjesketting is van een goede goudplate kwaltieit. Naast de perzikkwarts zitten goldfilled kraaltjes. Slotje is goudplate. Voor een pols  vanaf 17 cm.

                                                                    verkocht

  

       

AR1321    Armband met labradoriet

  De labradoriet rondelletjes in deze haast klassieke armband zijn van super kwaliteit. Ze hebben allemaal die prachtige blauwe glinstering en zijn facet geslepen. Plaatjes!! Een verfijnde armband met klasse!  

De staafjes en kraaltjes zijn van sterling zilver. Ook de afwerking en het karabijnslotje zijn sterling zilver. Voor een pols vanaf 18 cm.

                                                                        € 32.50

  

       

AR1319   Armband met lapis en turkoois

 

Super armbandje in blauwe tinten. De lapis lazuli blokken hebben de kenmerkende gouden spikkeltjes. Samen met de turkoois kralen en metalen tussenstukjes is deze armband vrij strak maar vooral tijdloos.

 

Tussenkralen en magneetslotje (supersterk) is van metaal. Voor een pols van 17-17.5 cm.

                                                                           € 24.50

       

AR1301 Armband met amethist en zilver.

 

Snoezige kleine rondelletjes van amethist met freeshape en facetgeslepen kralen van amethist vormen met het zilver een prachtige combinatie.

 

Kralen en kapjes zijn sterling zilver en zilver uit Bali. Het kleine kapittelslotje is ook van sterling zilver. Armband is geschikt voor een polsmaat van 17-17.5 cm.

                                                                            € 49.50

 

       

AR1302  Asymmetrische armband van chrysocolla en afrikaanse jade.

 

Heel bijzonder is de asymmetrische samenstelling van deze opvallende armband. De diepe blauw en groentinten van de chrysocolla kralen kleuren mooi bij de jade schijfjes. De armband sluit met een metalen magneetslotje. Een fraaie combinatie!

 

Kralen en kralenkapjes zijn van sterling zilver. Het magneetslotje is van metaal. Armband is geschikt voor een polsmaat van 17-18 cm.

                                                                            € 42.50

 

       

AR1303  Elastische armband met witte jade en kristal.

 

Simpel maar schitterend, deze armband met facetgeslepen jade kralen van 10 mm. De kleur is melkwit en half doorzichtig. Het kristallen kraaltje is ook facetgeslepen en lichtgrijs van kleur. De verzilverde discuskraaltjes geven nét een tikkie sjiek!

 

De armband is geregen op stevig dubbel elastiek. Geschikt voor een polsmaat van 17-18 cm.

                                                                           € 19.50

 

       

AR1304 Armband met mosagaat, turkoois, apofyliet en amazoniet.

 

Wat een beautie, deze robuuste armband in groene tinten. De twee grote mosagaten kralen meten 20x15 mm en flankeren een mooi versierde zilveren kraal van 12 mm. De (afrikaanse) turkoois kralen hebben een bleek groene kleur, net als de lampion vormige apofyliet. De armband sluit met een zeer fraai haakslot. Supermooi!

 

Kralen. slotje en ringetjes zijn sterling zilver en zilver uit Bali. Haakslot is sterling zilver. De armband is geschikt voor een polsmaat van 17.5 - 18 cm.

                                                                           € 67.50

 

 

       

AR1307 Armband met amazoniet.

 

Opvallend is deze armband zeker, met de grote platte kralen van amazoniet ( 25x17 mm) in een turkoois kleur, dus iets minder blauw dan op de foto. De platte bewerkte oud goud kleurige kralen steken er mooi bij af.

 

Alle metalen kralen, rondellen en slotje is goud plate.  De armband is geschikt voor een kleine polsmaat van 16-16.5 cm.

                                                                             € 27.50

 

       

AR1308 Elastische armband met tijgerijzer, tijgeroog, carneool en oranje aventurijn.

 

Leuke armband in aardetinten.  De ovale kralen van tijgerijzer meten 15x10 mm en hebben een zachte glans. De carneolen zijn warm oranje in de maat 12x8 mm. Fris en lief zijn de kleine bleek oranje platte kraaltjes van aventurijn die het geheel wat lichter maken.

 

De armband is geregen op stevig dubbel elasitiek en is geschikt voor een (kleine) polsmaat van 16-17 cm.

                                                                           € 17.50

 

       

AR1309  3-rijen armband met black stone en hematiet.

 

Deze superleuke armband heeft 3 rijen met platte kralen van black stone in een donkergrijze kleur met een heel klein spikkeltje er in.De kleine grijze schijfjes zijn van hematiet.  Echt een armband die altijd kan!

 

De platte en ronde kraaltjes zijn van metaal. Het bewerkte kapittelslot is van sterling zilver. Geschikt voor een polsmaat van 16-17.5 cm.

                                                                              € 24.50

 

 

       

AR1310 Armband met rozekwarts en kristal.

 

Wat een snoesje, deze armband met zachtrose kralen (8 mm) van rozekwarts en warmbruine facetgeslepen rondellen van tjechisch kristal. De goud plate kraaltjes geven het een beetje bling.  Een hele warme en vrouwelijke combinatie!

 

Kraaltjes, slotje en verlengkettinkje zijn van goud plate. De armband is geschikt voor een polsmaat van 17-18.5 cm.

                                                                           € 22.50

 

 

       

AR1313 Elastische armband met lapis lazuli, wit koraal en kristal.

 

Een klassieke combinatie, deze lapis lazuli kraaltjes (6 mm) met het honingbruin van de tjechische kristalletjes. Het witte koraal geeft wat rust. Natuurlijk met een tikkie goud, dat hoort er bij!

 

Geregen op elastiek. De gouden kraaltjes zijn goud plate. Dit fijne armbandje past om een kleine pols; maat 16 cm.

                                                                           € 15.00

 

       

AR1314 Elastische armband met rhodochrosiet en hematiet.

 

Het prachtige warmroze van de rhodochrosiet kralen (12x8)  kleuren heel mooi bij het donkergrijs van de hematietschijfjes. De grote hematietkraal van 12 mm wordt ingeklemd door twee fraai bewerkte zilveren kralenkapjes. Met recht een spirituele armband!

 

De armband is geregen op stevig dubbel elasitek. Geschikt voor een polsmaat van 17.5-18 cm.

                                                                           € 23.50

 

       

AR1315  Hippe wikkel armband met diverse edelsteentjes en pareltjes.

 

Een wikkel armband in hippe Ibiza-stijl! Er zitten van allerlei edelsteentjes in: granaat, onyx, turkoois, agaat, obsidiaan en hematiet. Wat vrolijk gekleurde zoetwaterpareltjes maken het af.

 

De zilverkleurige kraaltjes tussendoor zijn van metaal. Ook het slotje en verlengkettinkje is van metaal. Geschikt voor een polsmaat van 17-19 cm.

                                                                            € 23.50

 

       

AR1316  Luxe dubbelrij parelarmband met o.a. labradoriet

 

Een prachtige verzameling van zoetwater- en biwaparels (die langwerpige) in allerlei vormen in wit en roomwit zijn hier fijntjes gecombineerd met rondellen, drupjes en kralen van labradoriet (met die mooie blauwe glim erin), bergkristal rondellen en hematiet schijfjes.Hier en daar zilveren bloemetjes en kralen. Aan het slotje een ovale facet geslepen briolet van labradoriet.Zo wil iedereen wel parels dragen!

 

Alle onderdelen zijn van sterling zilver. De armband past wanneer je hem een paar keer draait zoals op de foto om een pols van 17-17.5 cm. Bij niet draaien is hij iets ruimer en past dan ook een pols van 18 cm.

                                                                          € 52.50

 

 

       

AR 1318  Armband met carneool en agaat.

 

Speelse armband met rondelletjes van agaat in diverse bruin en zacht oranje tinten. In het midden een mooie spitse rondel van carneool. De kleur is zoals op de laatste foto. Tussen de rondellen zijn piepkleine glaskraaltjes meegeregen.

 

De armband heeft metalen kralenkapjes en een sterling zilveren slotje met verlengkettinkje. Hij past een pols vanaf 18.5 cm. (voor mijn pols van 17.5 cm zoals op de foto is hij echt te groot.)

                                                                          € 32.50