Algemene voorwaarden. 

Alle sieraden van ConzJewels zijn met de hand gemaakt en moeten dus met zorg worden behandeld en gedragen. Sieraden houden niet van water, parfums en bodylotion. Zorg er dus voor dat je ze niet draagt tijdens douchen of zwemmen of afwassen, en laat lotion en parfum eerst goed opdrogen voordat je je sieraden omdoet! Zo voorkom je teleurstellingen en houd je langer plezier van je sieraden.

Levering en betaling.

Nadat je bestelling is geplaatst, ontvang je een automatische bestel bevestiging. Ik stuur je hierna een mail met bankgegevens van ConzJewels waarop je het verschuldigde bedrag kunt overmaken.. Bestellingen dienen vooraf te worden betaald. Bestelde sieraden worden binnen maximaal 2 dagen na ontvangst van je betaling verstuurd met PostNL. De verzendkosten bedragen € 2.95. Aangetekend versturen kost € 8.50.

Sieraden gemaakt in opdracht (ook het nabestellen van reeds verkochte sieraden) dienen vooraf te worden betaald. Voordat ik het sieraad daadwerkelijk maak is er altijd uitgebreid overleg per mail of telefoon met de opdrachtgever.

Retour sturen.

Je hebt  volgens de wet Koop op Afstand het recht om je bestelling (of een deel daarvan) te ruilen of te retourneren. Je kunt  binnen 8 dagen na ontvangst van je sieraad deze terug sturen naar ConzJewels. Wanneer na 8 dagen het sieraad niet wordt geretourneerd, is de koop een feit. 

Om sieraden terug te kunnen sturen ontvang ik graag vooraf een mail van je waarom je het sieraad wilt retourneren. Geretourneerde sieraden zonder vooraf overleg worden niet in behandeling genomen. Wanneer ik sieraden beschadigd of slechts gedeeltelijk terug krijg, moet de waarde van het sieraad door de klant worden vergoed. De kosten van terugzending zijn voor rekening van de klant.

Als je een sieraad beschadigt ontvangt, verwacht ik van je dat je dit binnen een dag per mail aan mij doorgeeft.  Je dient het sieraad in de originele verpakking terug te sturen. Wanneer de sieraden worden geretourneerd krijg je binnen 7 dagen het reeds betaalde aankoopbedrag op je rekeningnummer terug gestort. Ook hier zijn de kosten van retourneren voor rekening van de klant.

Prijzen.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief btw maar exclusief verzendkosten.

Annuleren.

Wil je een bestelling annuleren? Mail dan naar info@conzjewels.nl en de bestelling wordt kostenloos geannuleerd. Annuleren van sieraden gemaakt in opdracht is niet mogelijk.

Garantie.

De sieraden van ConzJewels worden met de grootste zorg gemaakt. Mocht er toch onverhoopt iets los of kapot gaan binnen 3 maanden na aankoop, dan zal dit door mij kostenloos worden gerepareerd. Alle onderdelen moeten dan wel aanwezig zijn en mee opgestuurd worden. Verzendkosten voor de reparatie is voor kosten van de klant.

Privacy.

Je gegevens zullen uitsluitend door mij worden gebruikt om je bestellling te versturen en zullen op geen enkele wijze aan anderen ter beschikking worden gesteld.